Inspirationskväll – Våga satsa på din dröm och få andra att lyssna

Välkommen att få inspiration och mod tillsammans med oss på Kalmar Science Park!

Du får bland annat få lyssna till Malin från Blombruket och Carola och Jonas från FarmerRain när de berättar sina historier om hur de via Kalmar Science Park tog steget och vågade satsa på att leva sina drömmar med egna företag. Vi kommer även berätta om Boost Chamber vårt intensivprogram som kan hjälpa dig att utveckla din idé framåt.  

Slutligen får du den unika chansen att lyssna till retorikkonsulten Anna Ekblom från Snacka Snyggt när hon ger sina bästa tips, tankar och reflektioner kring hur du kan använda kraften i en berättelse för att bli mer övertygande i din kommunikation. 

Onsdagen 23 september, 2020
Klockan 19:00 – 20:30

Om storytelling och konsten att få andra att vilja lyssna
Berättelser har en kraft som slår de flesta andra kommunikationsmedel. Med rätt berättelse kan du få lyssnaren att inte bara förstå ditt budskap, utan även känna med både dig och det du säger – och det är först när känslan väcks som vi blir övertygade på riktigt. Oavsett om du är en van berättare eller inte, kan du med enkla steg lära dig hur du skapar en vi-känsla med lyssnaren, så att du blir mer autentisk och övertygande i din kommunikation.
 
Under den här föreläsningen ger retorikkonsult Anna Ekblom dig verktygen för hur du skapar en kraftfull berättelse. Vi går bland annat igenom de fem ingredienserna som ger en stark berättelse, hur du anpassar dig till olika situationer och hur du får lyssnaren att minnas det du sagt. 

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.