Incubate and celebrate med Moodhero

Moodhero är ett av alla våra framgångsrika företag som genomgått vår inkubatorsprocess. Det är nu dags för dem att gå vidare och vi hoppas att du vill vara med och fira detta med oss!

Kalmar Science Park bjuder in till en digital träff med Sofia Allberg där hon delar med sig av sina framgångsrika händelser, misstag och erfarenheter från sin tillväxtresa kryddat med tips och råd till andra som drömmer om att utvecklas sin egen idé. 

Tisdagen 8:e december, 2020
Klockan 13.00 – 14.00

Mer om Moodhero 
Sofia Allberg har arbetat med samtalsterapi i över 10 år och driver bland annat samtalsmottagningen Samtala i Kalmar. Sofia är utbildad socionom och har även genomgått  grundläggande psykoterapiutbildning med KBT-inriktning. Hennes dröm är att fler människor ska må bra och leva hälsosamma liv. Utifrån den visionen startade hon under 2019 aktiebolaget Moodhero – forskningsbaserade onlinekurser som hjälper människor att skapa en mer balanserad livsstil. 

Ett år senare har Moodhero lanserat tre kurser för starkare mental hälsa med fokus på motivation, stress och oro. Resan för Moodhero har bara börjat där ett av flera spännande framtidskliv är göra en internationell satsning av kursutbudet

Digitalt firande med anledning av corona
Den här stunden genomförs digitalt via microsoft Teams. Länk till mötet kommer skickas från oss och för er som inte har teams så kommer ni kunna använda webbgränssnittet. 

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.