Hur mäter du framgång under Black Friday och Julförsäljningen i två delar

En aktivitet för e-handelsnätverket.

Vi delar med oss av erfarenheter och lär oss av varandra om eventet som kan avgöra hela året!

– Black Friday är otroligt viktigt för de flestas årsresultat. Jag avskydde Black Friday när det kom, jag tyckte det förstörde det enda stora shoppingevent där du kunde sälja stora volymer till fullpris, julhandeln. Nu blev detta det största rea-eventet av dem alla… Och jag kunde med fasa se att en del jublade över 50 % försäljningsökning när de sänkt priserna med 30 %, att de förmodligen tjänade mindre totalt verkade inte störa.

– Men Black Friday var snabbt ett etablerat faktum och att stå utanför är inget alternativ, då tar konkurrenterna försäljningsökningen men du får ändå vara med på nedgången efteråt!
Något år i början körde vi på välgörenhetsspåret i stället med en reklamkampanj med budskapet ”DU får ingenting!” Det gick bra men idag är det för många som gör eller gjort liknande för att man ska få uppmärksamhet på det eller vad tror ni?

– Numera är det Black Week och sättet att ta sig an det är enligt mig att börja tidigt med planeringen, involvera leverantörerna och dela på rabattbördan, räkna noga på deals och helheten så att man tjänar pengar och gör det till en happening på hela företaget så att det även internt skapar pepp och sammanhållning! Hur gör ni? Jag är övertygad om att vi har mycket att lära varandra och att alla kommer komma härifrån med nya idéer. – Ola Fors

Välkommen till våra inspirerande lokaler på Varvsholmen där du tillsammans med andra e-handlare utbyter tankar och idéer hur du planerar mäta framgång under Black Friday och Julförsäljningen. Moderator är e-handelsveteranen Ola Fors. 

Onsdagen 10 november, 2021
Klockan 10.00 – 12.00

Mer om föreläsaren/eventet
Del 2 sker på samma plats den 20 januari 2022 kl 10-12. Då träffas vi igen och delar med oss av erfarenheter, mätmetoder, tankar och idéer kring utfallet av 2021 års Black Friday och julförsäljning.

Missa inte detta unika tillfälle att dela erfarenheter, utmaningar och få tips och råd men inte minst även nätverka med våra kompisar.

Glöm inte bort att skriva upp båda tillfällena i kalendern, vi kommer förstås att påminna dig i början av januari för den andra delen.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.