Hållbarhet och förändringsledarskap – hur gör man?

Inte sedan den industriella revolutionen har vi stått inför större företagsutmaningar. De flesta företag och organisationer förstår behovet av hållbar omställning och inleder ett ambitiöst arbete, kanske med hjälp av Maja Jakobsson i konsultföretaget Miljögiraff. Maja berättar om hållbarhetsanalyser, varför sådana är viktiga och hur den kan genomföras – men också om företag som har svårt att komma i gång med konkret utvecklingsarbete baserat på analysen. Vad beror det på? Ledarskapsforskaren Magnus Forslund, som har träffat hundratals chefer och ledare, ger bakgrund och förklaring till varför det är svårt med förändrings- och förnyelsearbete och varför drömmen om det perfekta företaget, hårdrock och goda berättelser har betydelse.

Onsdagen 1 juni, 2022
Klockan 08.30 – 10.00
Plats: Online, via Teams

Länken till seminariet kommer att skickas ut den 31 maj, klockan 21:00. Har du inte fått någon länk, kontakta Mats Olsson på mats.olsson@kalmarsciencepark.se

Mer om föreläsaren/eventet

Maja Jakobsson, CEO, på företaget Miljögiraff som jobbar med miljöbedömning och ekodesign. Maja är ansvarig för affärsområdet Design For Environment.


Magnus Forslund, lektor och forskare vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet. Magnus är initiativtagare till Centrum för ledarskap i Småland och är särskilt intresserad av förändrings- och förnyelseprocesser.

Detta seminariet genomförs i samarbete med Centrum för ledarskap i Småland och Ledarkunskap.se är en del av ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kampradsstiftelsen, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.”

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.