Google Adwords från grunden- del 1

Lär dig att marknadsföra dig effektivt och strategiskt med Google AdWords. En miniföreläsningsserie i två delar med Stefan Bernhardsson, Digital Ads Specialist på Innosearch.

Föreläsningarna är öppna för företag anslutna till Kalmar Science Park – Incubator, Associate, Digital Business och Kunskapspartner.

Del 1 den 17 november 
Klockan 10-12

Lokal Flundran, Kalmar Science Park
Bredbandet 1, Varvsholmen

Del 1 – Grunderna i Google Adwords. Vi går igenom flera olika typer av kampanjer och strategier som kan anpassas till ditt företag och vad man behöver tänka på innan man börjar med sina digitala kampanjer. Anmäl dig till del 1 i formuläret nedan!

Del 2 – äger rum den 1 december – Vi går in lite djupare i de olika kampanjerna och hur du kan optimera dessa för bättre resultat. Vi går även igenom olika gratis verktyg som kan hjälpa dig att göra dina kampanjer ännu bättre. Anmäl dig till del 2 här >

Om föreläsaren
Stefan Bernhardsson jobbar idag som Digital Ads Specialist på InnoSearch som har kontor i Eslöv och Kalmar. Han har varit verksam inom digital marknadsföring sedan 2009 och har varit certifierad av Google sedan 2010. Han hanterar dagligen flera olika digitala kampanjer för både stora och små kunder.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.