Från startup till etablerad arbetsgivare

Denna aktivitet riktar sig till företag anslutna till Kalmar Science Park!
 
Välkommen till ett spännande kunskapsseminarium som vi dedikerar till dig som är, eller står inför att bli, arbetsgivare. Tillsammans med Linda och Terése från Gasellmeriterade Telin Rekrytering ger vi dig kunskap, inspiration, tips och råd kring hur du bör tänka strukturera HR (Human Resources) i ditt företagande. 

Onsdag 26 juni 2019
Klockan 13.00-16.00

Kalmar Science Park 1 trappa upp
 
Att ta steget att anställa en första medarbetare är något som de flesta beskriver som en rolig och fantastisk milstolpe i sin företagsresa. Men det är också något som många upplever som skrämmande och ansvarsfullt med en mängd lagar och regler som du behöver sätta dig in i. 

Upplägg 
Den första timmen går vi igenom de grundläggande lagkrav som påverkar dig som nybliven arbetsgivare kryddat med egna reflektioner från Lindas och Teréses tillväxtresa. Under timme två blir det erfarenhetsutbyte med frågor, funderingar och tips kring HR från alla deltagare.
 
Om Telin rekrytering
Telin Rekrytering & Konsult grundades av Linda Petersson och Terése Smålander Carlstedt. Bolaget har funnits i regionen sedan 2011 och är regionens ledande leverantör på chefs- och specialistrekryteringar och konsulttjänster. Kontoret ligger  i Kalmar och Telin verkar i sydöstra delen av Sverige. En lokal aktör med ett globalt nätverk och perspektiv.