Från startup till etablerad arbetsgivare

Denna aktivitet riktar sig till företag anslutna till Kalmar Science Park Incubator!
 
Välkommen till ett spännande kunskapsseminarium som vi dedikerar till dig som är, eller står inför att bli, arbetsgivare. Tillsammans med Linda och Gustav från Gasellmeriterade Telin Rekrytering ger vi dig kunskap, inspiration, tips och råd kring hur du bör tänka och strukturera ditt HR-arbete i ditt företagande. 

Tisdag 25 augusti 2020
Klockan 09.00-11.30

Att ta steget att anställa en första medarbetare är något som de flesta beskriver som en rolig och fantastisk milstolpe i sin företagsresa. Men det är också något som många upplever som skrämmande på grund av det ansvar det innebär och den mängd lagar och regler som du behöver sätta dig in i. 

Upplägg 
Inledningsvis går vi igenom de grundläggande lagkrav inom arbetsrätten som du ska förhålla dig till som arbetsgivare. Vidare sätter vi HR i ett mer operativt sammanhang där du får tips om hur du skapar en attraktiv arbetsplats för dig och dina medarbetare. Seminariet kommer varvas med deltagarnas frågor, funderingar och erfarenheter inom HR-området. 
 
Om Telin rekrytering
Telin Rekrytering & Konsult grundades av Linda Petersson 2011 och är regionens ledande leverantör på chefs- och specialistrekryteringar och konsulttjänster. Kontoret ligger i Kalmar och Telin verkar i sydöstra delen av Sverige. En lokal aktör med ett globalt nätverk och perspektiv.

Seminariet är digitalt och du kommer till mötet via länk länk som skickas till dig i god tid innan. Tänk på att ansluta i god tid innan seminariet och kontrollera ljud och bild

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.