Få koll på ekonomin – grundläggande utbildning för startups

Utbildning för bolag antagna till Kalmar Science Parks Incubatorprogram.

Nu har vi satt samman en riktigt vass utbildning till entreprenörer med företag som befinner sig i tidig fas. Det vill säga när intäkterna är låga och ofta för få och kostnaderna stora och tenderar komma när det passar som allra sämst. Helt enkelt en utbildning som är anpassad för en helt vanlig dag i en startup.

Genom lärarledd genomgång i dialogform går vi enkelt och pedagogiskt igenom företagets olika beståndsdelar så som resultat- och balansräkning, kassaflöde, terminologi, risker och möjligheter. Du vet, allt det där viktiga och ibland så tråkiga, som behövs för att navigera rätt och känna sig säkrare när man bygger företaget och i framtiden kanske träffar investerare. Vi kommer gå igenom ett par enkla mallar som garanterat kommer hjälpa dig att hantera ditt företag på ett bättre sätt.

Utbildningen avslutas som vanligt med möjligheten att boka individuella coachningstillfällen för att få hjälp och råd kring just dina ekonomiska frågeställningar.

Tisdagen 18 oktober, 2022
Klockan 13.00 – 17.00

Föreläsare
Hans Svegmar har lång och mångårig erfarenhet från en rad olika befattningar inom bankvärlden. Till vardags driver Hans konsultbolaget Affärsutvecklarna i Sverige AB där han arbetar aktivt med affärsutveckling inom lönsamhet, finansiering, ekonomistyrning m.m. www.affarsradgivarna.se.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >