En ny tideräkning i arbetslivet?

Sofia Rasmussen har under året genomfört ett par omfattande undersökningar som kartlägger distansledarskapets förtjänster och utmaningar. Hur har medarbetare upplevt omställningen till distansarbete? Hur ser det framgångsrika distansledarskapet ut? Hur kan vi som ledare behålla engagemanget bland våra medarbetare och oss själva? Och hur kan vi utöva ett närvarande ledarskap även på distans.

Onsdagen den 27 januari, 2021
Klockan 12.15 – 13.15

Mer om föreläsaren/eventet

AI, gig-ekonomi, digitalisering och självledarskap, det är några av de trenderna som omformade arbetsmarknaden redan innan krisvåren 2020. Sedan kom Coronapandemin och utlöste en rekordsnabb förändringsprocess som blev startpunkten för flera nya arbetssätt och ett delvis nytt ledarskap. Vilka stora utmaningar står ledarskapet och medarbetarskapet inför? Och hur förändras kraven och förväntningarna bland framtidens medarbetare och ledare?

Om Sofia Rasmussen

Sofia är omvärldsanalytiker, författare, föreläsare och VD för Rasmussen Analys. Hon är utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019, under kategorin Samhällsbyggare. År 2018 ingick Sofia i listan över de tio mest anlitade kvinnliga föreläsarna under året, av Kvinnliga Talare. Hon har en magisterexamen i Statsvetenskap och har i 15 år arbetat med att undersöka arbetsmarknaden och människors arbetslivsvärderingar.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Detta seminariet genomförs i samarbete med Centrum för ledarskap i Småland och Ledarkunskap.se är en del av ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kampradsstiftelsen, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.

           

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.