Ekonomistyrning för startups

För företag anslutna till Kalmar Science Parks Incubator.
Välkommen till en spännande process som får dig att greppa grunderna i företagets ekonomi och styrning. Utbildningen ger dig insikter i hur du på ett effektivt och annorlunda sätt kan analysera ditt företag och dina konkurrenter. Du får lära dig att bryta ner ditt företags ekonomi för att på ett tydligare sätt förstå varje del och vilken påverkan den har på ekonomin som helhet. 
 
Utbildningen inleds med en webbutbildning på 1h som du genomför innan vi träffas och avslutas med en gemensam halvdagsträff. Kopplat till detta erbjudande finns därefter möjlighet till 1 h individuell rådgivning med Almi Företagspartner utifrån deras erbjudande Visualisera din affär. Under processens gång används gamification för att på ett enkelt och pedagogiskt sätt identifiera fokusområden och aktiviteter som är kopplade till företagets ekonomi.

Nytt datum: Onsdagen 13 oktober, 2021
Klockan 09.00 – 12.00

Vi satsar på att göra detta möte fysiskt och då på Kalmar Science Park. 

Mer om föreläsaren/eventet
Detta erbjudande genomförs i samarbete med Almi Företagspartner Kalmar län, processledare är rådgivarna Erik Elmerkind och Robin Karlsson. De arbetar båda främst med rådgivning inom finansiering och har en mångårig erfarenhet inom revision, redovisning och bank från främst små och medelstora företag. Tillsammans ger de dig en större förståelse för företagsekonomi och vilka verktyg du som företagare kan använda för att styra, följa och utvärdera utvecklingen i ditt företag.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.