Ehandelsfrukost – tema SEO

Aktivitet för ehandelsnätverket.

Vi bjuder på frukost och kunskap och framförallt, fruktbara diskussioner, denna gång med tema SEO. Ni är ett gäng fantastiska ehandlare i vår region och vi är övertygade om att ni blir ännu starkare tillsammans, ni har mycket att ge varandra!

Detta är den första frukosten i vad vi hoppas blir en ständigt pågående serie. Vi bjuder in experter och diskuterar tillsammans med dem. Det är alltså inte ett klassiskt seminarie där någon mässar i 45 minuter med eventuellt lite snabba frågor på slutet. Experten har med sig ett ämne/en frågeställning hen tycker är extra aktuell. Vi vill att ni också tar med er någon fråga kring ämnet som är aktuell för er att diskutera med experter, mig Ola Fors och övriga ehandlare. För er som hört talas om det kan man kalla det en variant av emeet-konceptet, vi vet att det är mycket uppskattat av dem som är med och ger direkt, hands-on, applicerbar kunskap på för er viktiga områden.

Se till att komma, träffa dina lika nördiga ehandlarkolleger, dela med dig och sug åt dig kunskap så gör vi detta till något riktigt bra!

Lokal Inblicken, Bredbandet 1, 39251 Kalmar
Torsdagen 29 september, 2022
Klockan 07.30 – 09.00

Mer om föreläsaren
Föreläsare Alexander Andersen Stötte på SEO för första gången när han var 14 och han har levt med SEO sedan dess. Han har drivit ett stort antal egna sajter och bolag, frilansat som SEO:are, jobbat som SEO-ansvarig Inhouse, bl a på Fjällräven och är idag SEO konsult på byråsidan samt alldeles nyligen värvad av mycket respekterade Brath AB. Bland de mer udda uppdragen så har han bland annat gjort SEO för regeringen.se.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.