E-handelspub hos Viva Media

Välkommen på e-handelspub hos Viva Media onsdagen 13 september med start klockan 17.00.

Välkommen till Kalmars största byrå inom marknadsföring, där 40 medarbetare såsom kreatörer, performance specialister och marknadsstrateger skapar slagkraftig marknadsföring åt både lokala, regionala och nationella kunder. Låt oss hänga och prata kring marknadsföring, kommunikation eller varför inte AI-trender. Eller bara häng hos oss och träffa andra spännande personer och nätverka.

Detta event är för företagen inom e-handelsnätverket. Vill du vara med i nätverket, anmäl dig till detta event så blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via email-utskick. Är du redan med i e-handelsnätverket, tipsa en kompis – ju fler vi blir desto roligare har vi!

Vi startar kl 17.00 med mingel. Adressen är Västra Sjögatan 31, Kalmar

Viva Media bjuder på mingelmat och dryck. Tänk på att platserna är begränsade och är du student väljer du det under ”Vem är du”.
Sista anmälningsdag är den 6 september (en vecka innan) klockan 23.59. Anmäl dig endast om du vet att du kan närvara. Får du förhinder så avanmäl dig i anmälningsbekräftelsen du fått.

Anmäl dig i formuläret nedan och om du har allergier, vänligen skriv in det i ”Särskilda behov/information till arrangören”.

Vid frågor hör av dig till henric.andreasson@kalmarsciencepark.se.

Onsdagen 13 september, 2023
Klockan 17.00 – 21.00

Om VivaMedia
Viva Media är en av Nordens största byråer inom marknadsföring. Med 100 passionerade medarbetare på våra kontor i Kalmar, Uppsala och Oslo hjälper vi företag att nå deras affärsmål med hjälp av slagkraftig och effektfull marknadsföring.

Vår vision är att bli Nordens bästa marknadsföringsbyrå genom galet nöjda kunder och stolta medarbetare.

Läs mer om Viva Media här >

                

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.