Lets incubate and celebrate Accumbo

Accumbo är ett av alla våra framgångsrika företag som genomgått vår inkubatorsprocess. Det är nu dags för dem att gå vidare och vi hoppas att du vill vara med och fira detta med oss!

Kalmar Science Park bjuder in till en digital träff där Martin Carlsson och teamet bakom Accumbo delar med sig av sina framgångsrika händelser, misstag och erfarenheter från sin tillväxtresa, allt kryddat med tips och råd till andra som drömmer om att utveckla sin egen idé. 

Om Accumbo
Accumbo grundades 2017 av Martin Carlsson, docent vid Linnéuniversitetet, specialistläkare i endokrinologi/diabetes och internmedicin. Bolagets blodtryckstjänst, Blodtrycksdoktorn, introducerades i Sverige under 2019 och har idag redan fler än 10 000 patienter. Sedan hösten 2019 är börsnoterade Brighter delägare i bolaget där de tillsammans har en gemensam vision om att utveckla nya vårdtjänster för både digital och fysisk vård.
 
Digitalt firande med anledning av corona
Den här stunden genomförs digitalt via microsoft Teams. Länk till mötet kommer skickas från oss och för er som inte har teams så kommer ni kunna använda webbgränssnittet. 

Tisdagen 8 september, 2020
Klockan 14.00 – 15.00

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.