Digitala Affärer – Varför pratar alla om Live Video Shopping?

Vi har aldrig konsumerat så mycket video som vi gör idag och det kommer inte som en överraskning att det har påverkat sättet vi fattar våra köpbeslut på. Det i kombination med att vi besöker den fysiska butiken alltmer sällan innebär att man som varumärke behöver se över den digitala kundresan och upplevelsen man erbjuder online.

Live Video Shopping har visat sig vara den perfekta hybriden mellan e-handel och fysisk butik, ett koncept som allt fler svenska e-handlare erbjuder för att komma närmare sin målgrupp.

Vi gästas av experter på området från Bambuser, den svenska pionjären inom Live Video Shopping, som kommer dela med sig av hur du kan framtidssäkra din e-handel med interaktivt och engagerande innehåll.

Tisdagen 1 mars, 2022
Klockan 10.00 – 11.00

Länken till seminariet kommer att skickas ut den 28 februari, klockan 22:00. Har du inte fått någon länk, kontakta Henric Andreasson.

Mer om föreläsarna
Linda von Bonsdorff, Account Executive på Bambuser
Lindas fokusområde på Bambuser är att hjälpa bolag i Norden med att skapa en engagerande, interaktiv upplevelse såväl online som offline med Live Video Shopping. Med 6 års erfarenhet från bolag som Klarna och Zalando har Linda bred kunnighet om den digitala kundresan och konverteringsoptimering.

Leticia de Macedo, Account Executive på Bambuser
Leticia har 10+ års erfarenhet inom B2C- och B2B-försäljning. Under dessa år har hon bland annat varit med i den internationella expansionen av det svenska D2C-företaget Flattered och även drivit eget företag inom interkulturell kommunikation.
På Bambuser arbetar Leticia med företag runtom i Norden som vill ha engagerande och framgångsrika ecom-plattformar.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.