Digitala Affärer – Introduktion till Influencer Marketing och vad det kan göra för ditt varumärke

Detta event är en del av digitala affärer-serien och är öppet för alla.

94 procent av företagen i USA som använt influencer marketing tycker att det är en effektiv marknadsföringskanal. Men även i Sverige har detta varit en stor succé genom att samarbeta med landets största profiler så som Bianca Ingrosso, Margaux Dietz men även flera andra influencers av olika storlekar.

Detta är en marknadsföringskanal som inte bör lämnas till konkurrenterna och en bra början för att komma igång är att lyssna på två av Sveriges verkliga experter på ämnet.

Onsdagen 2 februari, 2022
Klockan 09.00 – 10.00

Föreläsare

Sarah Grann, Business Development Manager på Relatable
Sarah har 6 års erfarenhet av influencer marketing branschen där hon har jobbat både som agent/manager åt stora namn såsom Margaux Dietz till att jobba på oberoende byrå som strategisk rådgivare åt marknadsavdelningar. På Relatable arbetar hon strategisk med stora varumärken som Nestlé, Klarna och Lindex bland många andra.


Robbin Degermark, Senior Business Development Manager på Relatable
Robbins fokusområde är att hjälpa kunder att nå sina marknadsföringsmål genom skalbar och datadriven influencer marketing på Instagram, TikTok och YouTube. Han har många års erfarenhet inom influencer marketing och har arbetat med globala varumärken så som Disney, Uber & Lumene.

Länken till evenemanget kommer att skickas ut efter sista anmälningstid har passerat. Har du inte fått någon länk. Kontakta Henric Andreasson.


Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >