Digitala affärer – Hybridledarskap i den digitala arbetsmarknaden

Vi är glada att hälsa Sofia Rasmussen och Mikael Lundgren tillbaka till oss för att denna gången prata om hybridledarskap – konsten att leda sig själv och andra i en digital arbetsmarknad.

På en alltmer digital och komplex arbetsmarknad krävs större inre mognad, en långsiktig inställning till lärande och en förmåga att stänga av bruset och skapa balans i livet. Det senaste årens distans- och hemmajobbande har ytterligare förstärkt dessa behov.

Utifrån färska undersökningar om ledarskapet post-corona delar Sofia Rasmussen med sig av en rad värdefulla insikter och konkreta verktyg. Sofia behandlar även självledarskapet som allt oftare beskrivs som en av de absolut viktigaste framtida kompetenserna. Mikael Lundgren reflekterar över begreppet självledarskap, dess användning och betydelse ur ett forskarperspektiv.

Torsdagen 10 mars, 2022
Klockan 08.30 – 10.00

Länken till seminariet kommer att skickas ut den 9 mars, klockan 22:00. Har du inte fått någon länk, kontakta Mats Olsson.

Mer om föreläsaren/eventet
Sofia Rasmussen är omvärldsanalytiker, författare, föreläsare och vd för Rasmussen Analys. Hon har under 16 år arbetat med att analysera de stora trenderna som formar om arbetslivet. Hon är nominerad till MySpeaker of the Year 2022 samt utsedd till en av Veckans Affärers 101 supertalanger 2019.

Mikael Lundgren är universitetslektor vid Ekonomihögskolan, Linnéuniversitetet. Han undervisar och forskar om ledarskap, organisation och strategiskt tänkande. Han intresserar sig särskilt för ledarskap och relationen mellan ledare och följare.

Detta seminariet genomförs i samarbete med Centrum för ledarskap i Småland och Ledarkunskap.se är en del av ett samverkansprojekt finansierat av Familjen Kampradsstiftelsen, Region Kronoberg, Region Kalmar län, Linnéuniversitetet, Tekniska Högskolan vid Jönköping University samt Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket.

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.