Cybersäkerhet som konkurrensfördel med Jonas Lejon

Detta event är öppet för alla.

Den digitala transformationen och tekniska utvecklingen sker i mycket högt tempo. Vilket innebär nya möjligheter och fördelar för hela samhället som förändras i takt med den tilltagande digitaliseringen. Verksamheternas konkurrensförmåga och cybersäkerhet är direkt kopplade till hur väl en kontinuerlig anpassning till digitalisering och teknisk utveckling hanteras.

Tillsammans med cybersäkerhetsspecialisten Jonas Lejon får vi en lägesuppdatering kring säkerhetsläget och trender idag, vi diskuterar mobilsäkerhet, it-infrastruktur, social manipulation och social engineering, Artificiell intelligens och IoT. Vi kommer också belysa vad som är viktigt när du skriver säker kod, nätverksforensik och incidenthantering. Vi avrundar med ett Live-hack som illustrerar hur en angripare arbetar vid penetration av ett system.

Välkommen till detta digitala möte med en av Sveriges främsta it-säkerhetsspecialister där du får med dig tips och tankar till ditt team och organisation hur ni kan använda cybersäkerhet som konkurrensfördel.

Evenemanget är endast på svenska.

Länk till eventet skickas ut dagen innan via email.

Detta event är en del av Digitala veckan som du kan läsa mer om här.

Onsdagen 17 november, 2021
Klockan 10.00 – 11.00

Föreläsare
I över 20 år har Jonas Lejon arbetat med avancerad IT-säkerhet kopplat till Red Teaming, kryptografi, säker programmering, SIGINT, penetrationstester och it-forensik. Kunder är bland annat försvarsindustrin, offentliga organisationer och företag.

Övriga uppdrag och delägarskap för Jonas Lejon
Grundare och driver IT-säkerhetsföretaget Triop AB
Styrelseledamot i PointSharp AB
Styrelseordförande i Internet Society Swedish Chapter
Med i Advisory Board hos Holm Security 
Grundare och driver WPSec (WordPress Security Scanner)

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.