Digitalt möte – Coacha och led dig själv genom osäkerhet och oro

Vi gillar inte osäkerhet. Osäkerhet tar mycket energi. Ändå måste vi nu navigera och hålla kursen framåt trots att vi inte vet vad som väntar bakom nästa kurva. Välkommen till en digital föreläsning där du får tips och verktyg för hur du kan lägga fokus på det du kan kontrollera och hur du kan coacha dig själv så att det påverkar dina handlingar, beteende och attityd positivt och konstruktivt. Du får också lära dig mer om några vanliga beslutsfällor vi hamnar i när vi är under press och hur du inte låter rädslan vinna över det rationella.

Tisdag 7 april
Klockan 09.00-09.40

Online via länk

Om Bengt Kallenberg 
Bengt Kallenberg arbetar med att hjälpa individer och grupper att utveckla sina styrkor och beteenden. Med gedigen erfarenhet från olika chefspositioner inom näringslivet och med över 3000 timmar av dokumenterad coachning har Bengt byggt en stor förståelse och kunskap om hur människor utvecklar sina främsta talanger och styrkor i sina karriärer, grupper de ingår och i företag de bygger. 

Digitalt möte med anledning av corona
Den här föreläsningen genomföras digitalt via microsoft Teams. Länk till mötet kommer skickas från oss och för er som inte har teams så kommer ni kunna använda webbgränssnittet. 

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.