Blooper Evening på Varvsholmen

Presentations will be held in Swedish!
Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig, de brukar snabbt bli fullbokade!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Något vegetariskt kommer att serveras dig som är anmäld. 

Onsdag 11 oktober 2023
Klockan 17.00-19.15 
Studion på Varvsholmen

Möjlighet att fortsätta "hänga" i lokalen efteråt

Inspireras av tre modiga personer: 
Helena Tinnert skapar förutsättningar för mångfald i egna företaget Good Growth. Med en djup förankring i sina värderingar kopplar Helena affärsnytta till hållbarhet med innovativa tankar och målet i sikte. Helena har ett starkt engagemang som är mest tydligt när hon leder och utmanar i frågor om en rättvis, jämställd och hållbar värld. Hon låter aldrig rädslan för att inte lyckas hindra henne från att göra det hon verkligen bryr sig om. Segrarna skriver historien men för att lära sig något måste man även lyssna på förlorarna, om det alls finns några? säger hon.

Carola och Jonas Carlsson är lantbrukarna från Emmaboda som efter otalet söndernötta regnkläder tröttnade på allt slit och släng och i stället skapade sitt eget regklädesvarumärke Farmer Rain som nu också skapat världens första klimatvänliga vinylbaserade regnkläder av biobaserad textil. Att våga gå sin egen väg, utveckla och ständigt förbättra har alltid varit en stark drivkraft hos dem. 

Nicklas Boj, försäljningschef på Gota Media/Barometern-OT. Nicklas är en erfaren coachande försäljningschef, som ställdes inför utmaningen att guida 450 chefer mot att förändra sina tankesätt för att bättre möta framtida kunder och affärsmöjligheter. Succén var tydlig men trots det så gick inte projektet enligt planerna. 

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset.