Blooper Evening på restaurang Zegel

Välkommen att lyssna och inspireras på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig, de brukar snabbt bli fullbokat!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Kom och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Något gott att äta och dricka kommer att serveras dig som är anmäld.

Onsdag 12 oktober, 2022
Klockan 17.00-19.15

Restaurang Zegel
Möjlighet att fortsätta kvällen till stängning.

Inspireras av
Marthin Freij, studiochef på Bontouch i Kalmar, har närmare 25 års erfarenhet av att misslyckas och göra fel, men också av att våga tro på sin idé och försöka igen. På Blooper Evening delar han med sig av exempel där han har vänt motgång till framgång.

Anna Wahlstam har massor av pannben och hennes livslust och energi har hjälpt henne genom två cancerresor. Idag jobbar hon för att sprida rörelseglädje till andra som drabbas av cancer. Anna är antagen till Kalmar Science Parks inkubatorprogram där hon får affärsutveckling som förbereder för tillväxt och hennes företag utvecklar en digital plattformstjänst för träning och meditation under- och efter cancerbehandlingen. Hon sprider även erfarenheter i podden ”Vi ÄR inte Cancer”.

Lennart Swensén driver Nöbble Gård och är en fotbollsälskande fyrabarnsfar som försöker se lösningar och möjligheter där andra ser svårigheter och problem. Lennart ska prata om en investering i en maskin som inte riktigt blev som det var tänkt och en konferens i Riga som bjöd på en stor överraskning. Nöbble Gård är ett ekologiskt lantbruks- och familjeföretag norr om Kalmar. De värnar om miljö och har ett stort intresse för ekologi och förnyelsebar energiproduktion och hela gården är sedan drygt 25 år tillbaka KRAV-certifierad. 

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset.

                        

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.