Blooper Evening på restaurang Zegel

Presentations will be held in Swedish!
Välkommen att lyssna och inspireras på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig, de brukar snabbt bli fullbokade!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Kom och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Matig wrap kommer att serveras dig som är anmäld!.

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Något gott att äta och dricka kommer att serveras dig som är anmäld!.

Onsdag 7 december
Klockan 17.00-19.15 p
å 
Restaurang Zegel
Möjlighet att fortsätta kvällen till stängning.

Inspireras av
Catrin Stighammar, beskriver sig som en Miss Boss som hyllar aktivt ledarskap och ser möjligheter i det mesta. Catrin har tidigare varit kontorschef på FOREX Bank i Kalmar samt arbetat på Destination Kalmar. Sedan några år tillbaka är hon verksamhetschef på Kalmarsalen Konferens & Evenemang AB, ordförande i Kalmar City samverkans styrelse samt ledamot i Drivhuset Kalmar. Catrin kommer dela med sig av sin ledarskapsresa där insikterna kring bland annat makt, värderingar, förändringsarbete och gränsdragning har avlöst varandra och turerna ibland varit tvära.

David Svensson, avdelningschef för Lokal- och serviceavdelningen (LOS) med 100 medarbetare vid Linnéuniversitetet. LOS arbetar för att utveckla universitetets lokal- och serviceutbud så att studenter och lärare har tillgång till en god och konkurrenskraftig lärmiljö och för att skapa framtidens lärmiljö och arbetsplats. David har tidigare även varit Kårordförande, vd på Videum Science Park i Växjö och regionchef för Handelskammaren. På Blooper Evening delar han med sig av exempel där han har vänt motgång till framgång.

Anna Wahlstam har massor av pannben och hennes livslust och energi har hjälpt henne genom två cancerresor. Idag jobbar hon för att sprida rörelseglädje till andra som drabbas av cancer. Anna är antagen till Kalmar Science Parks inkubatorprogram där hon får affärsutveckling som förbereder för tillväxt och hennes företag utvecklar en digital plattformstjänst för träning och meditation under- och efter cancerbehandlingen. Hon sprider även erfarenheter i podden ”Vi ÄR inte Cancer”.

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset.

                        

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.