Blooper Evening

Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig till kvällen nu! Den brukar snabbt bli fullbokad!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Onsdag 15 maj kl 17.00-19.15
Möjlighet att fortsätta kvällen till stängning!

Kallskänken, Esplanaden 33, Kalmar

Inspireras av
– Martin Adolfsson – är ekonomistudenten som tidigare drev företaget Magnicard UF. Idag är han styrelsemedlem i Ung Företagsamhets nationella styrelse. Ytterligare en merit är ledarskapslunchen, ett koncept som Martin tagit fram och som bygger på att ledare delar med sig av erfarenheter och kompetenser.

–  Lisa Jalmander – företagare som driver Exclusive Horsewear där du själv kan designa ditt eget hästtäcke. Har också massvis av erfarenhet av många olika länder och kulturella skillnader bl.a. Har jobbat internationellt sedan 1991 och har bott i Frankrike, USA, Spanien, UK och Schweiz.

– Marcus Larsson –  föreläser och utbildar inom personlig utveckling och hur viktigt det är att få pröva sig fram, utan att vara rädd för misslyckanden!

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! 
Något gott vegetariskt att äta från Kallskänken ingår.

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Anmäl dig här >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset.

                        

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.