Blooper Evening på Varvsholmen

Presentations will be held in Swedish!
Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig, de brukar snabbt bli fullbokade!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Vegetariska smörrebröden Ärtis (ärtcème, ägg, tahini, sesamfrön och ärtskott) och Picklis (majonnäs, picklad morot, rödbeta och rödlök) kommer att serveras dig som är anmäld – de tillverkas av kvällens gäst Sara.

Onsdag 3 maj kl 17.00-19.15 i Studion på Varvsholmen
Möjlighet att fortsätta "hänga" i lokalen efteråt

Inspireras av tre (3) modiga personer: 
Emelie Elmes har mer än 15 års erfarenhet av att jobba med träning och hälsa och driver idag egna startupföretaget där fokus är kvinnohälsa och gruppträning för hela familjen. Med "Träna med Emelie" och "Familjefys" så erbjuder hon träning både fysiskt och digitalt.
Annastasios Martidis är advokat på Wesslau Söderqvist Advokatbyrå. Förutom att jobba med bl.a. kommersiella avtal, pension, IT-rätt, penningtvätt, obeståndsrätt och GDPR så har Annastasios också erfarenhet från ledarskap och som fotbollscoach.
Sara Harrysson satsar nu 100 % på egna företaget Typ Smörrebröd där hon skapar och levererar sin egen typ av smörrebröd som är nyskapande, färgsprakande och oemotståndliga. Sara är förskolepedagogen som valde att starta eget företag vid sidan av ordinarie jobb som ansvarig för skapande verksamheten. Det sprutar av idéer och med mod har hon vågat testa dem i egna företaget med allt från trädgårdsmästare i Saras Trädgård till pysselprenumerationer och skapande verkstad i Färgsprak

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset.