Blooper Evening hos restaurang Zegel

Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig, de brukar snabbt bli fullbokade!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Matig wrap kommer att serveras dig som är anmäld!.

Torsdag 12 maj kl 17.00-19.15, på Restaurang Zegel!
Möjlighet att fortsätta kvällen till stängning!

Inspireras av
Isabell Ternmo, frilansande grafisk formgivare och är Interim Manager på OnePartnerGroup och före detta verksamhetschef på Drivhuset i Växjö. Under Blooper Evening kommer Isabell ta med oss på en tidsresa genom livets virrvarr av beslut med fokus på att våga! Hennes sju månader som volontär i Kenya i en liten massajby och hennes tid som delägare i sportklädesmärket Pinkoholic är två kapitel ur tidslinjen som hon under denna afton kommer berätta mer om.

Linnea och Amanda Calmius, 2020 startade systrarna Amanda och Linnea företaget Calmius éve, som syr upp bröllopsklänningar och couture – "We make your dream dress come true". Som två nystartade företagare kommer de att bjuda på bloopers om att det ibland kan gå lite för fort när beslut kan fattas och om en viktig leverans som kom på villovägar!

Richard Herbertsson, försäljnings- och etableringsansvarigTelin Rekrytering! Lärare, egenföretagare och numera aktuell inom rekryteringsbranschen. Richard har många spännande erfarenheter och kommer att dela med sig om fallgropar inom rekrytering!

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset.

                        

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.