Blooper Evening på Varvsholmen

Välkommen att lyssna, inspireras och umgås på Blooper Evening – ett initiativ för att uppmuntra alla att våga misslyckas på sin väg mot framgång. Nyföretagare, studenter och andra nyfikna, se till att anmäla dig till kvällen nu, de brukar snabbt bli fullbokade!

Under Blooper Evening delar de inbjudna talarna med sig av sina historier och deras misslyckanden, men också om sina lärdomar och hur de har kommit ut starkare på andra sidan. Under kvällen får du träffa tre inspiratörer som delar med sig av sina bloopers och svarar på frågor. 

Varmt välkommen att lyssna och umgås under avslappnade former i en härlig miljö! Något gott att äta ingår.

Onsdag 11 december kl 17.00-19.15 hos Jonas Mat på Varvsholmen
Möjlighet att fortsätta kvällen till stängning!

Inspireras av
– Bengt Kallenberg, karriärcoach, ledarskapsutvecklare, grupputvecklare, StrengthsFinder-konsult, föreläsare, författare och med e-kursen Framgångsaccelerator. Bengt är även en hängiven fotograf!
– Freddy E Kallmeby, vd på Consultify Freddy, hans två bröder och resten av teamet brinner för ungdomar mellan 18 och 35 år och för att det ska skapas jobb åt åt dem som är alldeles för bra för att vara arbetslösa.
– Andreas Juhl, marknadsansvarig på Kalmar Läns Museum! I sin roll är han med och skapar nya produkter och upplevelser kopplat till länets lokala kulturarv.

Inför eventet ber vi dig läsa igenom Kalmar Science Parks uppförandekod >

Ett samarbete och arrangemang av Kalmar Science Park och Drivhuset.

                        

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.