Bli proffs på pitch

För företag anslutna till Kalmar Science Parks Incubator!

Tillsammans med bolag från Företagsfabriken i Växjö kör vi ett obligatoriskt Pitchevent för dig som är med i vår Incubator.  Här vässar vi ditt bolag och din en-minuters-pitch.

Onsdag 17 januari
Klockan 10-12

Lokal Flundran, Kalmar Science Park

Så varför är pitcha obligatoriskt och nödvändigt?

  • Att pitcha har länge varit en naturlig del i entreprenörskap, eftersom du är beroende av andra för att lyckas: Kunder, samarbetspartners, anställda, investerare, banken och många fler. 
  • Pitch kan användas i alla situationer du får chansen att berätta om ditt företag. Från när du träffar nån i hissen till att du blivit inbjuden till investerarmötet. 
  • En-minuts-pitchen är grunden till allt pitchande. Kan du pitcha ditt företag bra på en minut, kan du relativt lätt utöka det därifrån till 3, 5 eller 15 minuter. 
  • Att arbeta fram en bra pitch kan hjälpa dig att tydliggöra vad som verkligen är kärnan i ditt företag och ditt erbjudande.
  • Träning ger färdighet. Orden är bara en del av en pitch. Minst lika viktigt är hur den framförs. Genom att träna så att pitchen sitter i ryggraden kommer du bli tryggare, trovärdigare och kan anpassa den bättre i olika situationer.

 
Sist men inte minst – det är kul!
En-minuts-pitchen är snabb, enkel och kul att träna på med andra. Vi hinner med väldigt många träningsrundor på denna stund tillsammans! Och vi hinner förbättra oss väldigt mycket!

Bekräfta ditt deltagande genom att fylla i anmälan nedan!
Om du har förhinder kontakta Kalle Blohm eller Linus Lindquist.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.