Black Week Sales Boost – Hur mäter du framgång under Black Friday och julförsäljningen i två delar

En aktivitet för anslutna till e-handelsnätverket.

Missa inte detta tillfälle att dela erfarenheter, utmaningar om Black Friday och julförsäljning. Få tips och råd men inte minst även nätverka med våra kompisar inom e-handel. Glöm inte bort att skriva upp båda tillfällena i kalendern, vi kommer förstås att påminna dig i början av januari för del två.

Black Friday blev snabbt ett etablerat faktum och att stå utanför är inget alternativ, då tar konkurrenterna försäljningsökningen men du får ändå vara med på nedgången efteråt.

Black Friday/ Black Week och sättet att ta sig an det innebär att börja tidigt med planeringen, involvera leverantörerna och dela på rabattbördan. Det är även viktigt att räkna noga på deals och lönsamhet samt att göra det till en happening på hela företaget så att det även internt skapar pepp och sammanhållning.

Hur gör ni? Vi har mycket att lära av varandra. Kom och inspireras av andra och få med dig nya konkreta genomförbara idéer.

Del 1
Tisdagen 18 oktober, 2022
Klockan 09.00 – 11.00

Del 2 äger rum på samma plats den 17 januari 2023, kl 10-12, då vi träffas igen och delar med oss av erfarenheter, mätmetoder, tankar och idéer kring utfallet av 2022 års Black Friday och julförsäljning.

Om moderator Ola Fors
"Jag heter Ola Fors och har jobbat med e-handel i 24 år. Jag avskydde Black Friday när det kom, jag tyckte det förstörde det enda stora shoppingevent där du kunde sälja stora volymer till fullpris, julhandeln. Nu blev detta det största rea-eventet av dem alla och jag kunde med fasa se att en del jublade över 50 procent försäljningsökning när de sänkt priserna med 30 procent, att de förmodligen tjänade mindre totalt verkade inte störa"

Läs gärna igenom vår uppförandekod innan eventet >