​Att leda mot mål, fantastiskt och livsfarligt!

De mål vi sätter för oss själva och för andra kan göra stor skillnad om vi ska känna oss engagerade och motiverade eller stressade och frustrerade. I sin sämre form kan mål åstadkomma stor skada i form av olyckor eller sjukdomar, medan de bästa målen kan bidra till att stora saker händer!

Kom och lyssna till ett föredrag som ger dig tips och verktyg för hur och när du sätter mål som fungerar som tänkt, i jobbet eller hemma. Du kommer att få lära dig mer om faror, risker och tankevurpor att se upp med. Det handlar även om dig och ditt sätt att vara. De bästa målen och intentionerna kan undermineras med oönskade beteenden. Här får du veta mer om hur du kan undvika några av dem.

Onsdag 27 juni kl 12.00-14.00

Lokal Flundran, Kalmar Science Park

Frivillig nätverkslunch med start kl. 12.00 köpes på plats. Föredraget startar kl. 13.00.

Om Bengt Kallenberg 
Bengt Kallenberg arbetar med att hjälpa individer och grupper att utveckla sina styrkor och beteenden. Med gedigen erfarenhet från olika chefspositioner inom näringslivet och med över 3000 timmar av dokumenterad coachning har Bengt byggt en stor förståelse och kunskap kring hur människor utvecklar sina främsta talanger och styrkor. I sina karriärer, grupper de ingår och i företag de är med och bygger.  

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.