E-handelsutbildning

Anmäl dig nu!

Dags att digitalisera!

Vill du lära dig hur du startar och marknadsför din e-handel, oavsett om du idag har en fysisk butik eller kanske bara en idé! Då har du möjlighet att gå vår e-handelsutbildning. Den är EU-finansierad vilket innebär att den är helt öppen för alla och dessutom helt digital! Fyll i dina kontaktuppgifter längre ner på sidan för att börja digitalisera din handel.

Utbildningen möjliggörs med medel från EU, Regionala Utvecklingsfonden.

Helt i din egen takt

Du kan ta del av tre olika kurser, som samtliga kan genomföras helt på egen hand, i egen takt. De passar de flesta, oavsett om du är helt ny och i startgroparna eller redan har en fysisk handel, men vill digitalisera och ta nästa steg. Den tredje kursen fokuserar helt på hur du marknadsför och ökar trafiken till din e-handel.

Du är också välkommen att boka ett personligt idémöte med oss om du vill satsa fullt ut genom att gå med i våra nätverk eller program. Mötet är förutsättningslöst, kostnadsfritt och sker under full sekretess.

Hur funkar det?

Fyll i intresseformuläret för att få tillgång till kurserna.
Gå en eller alla kurser, helt på egen hand.
Börja öka din omsättning och effektivisera arbetet.
Vill du ha mer stöd? Vi och våra nätverk finns alltid här.

Digitalisera din fysiska handel

19 avsnitt
Öppen

Den här kursen är till för dig som redan har försäljning och som vill komma igång med e-handel. Du får lära dig vad som är skillnaden mellan försäljning av produkter respektive tjänster online. Hur du driver e-handel på daglig basis med frakt, leverans och returer samt hur du kalkylerar lönsamhet. Du får även en introduktion i hur du ska sälja och marknadsföra dig online. Du får dessutom tips från Northern Spirit, som genom sin webbshop gick från noll till en miljon på åtta månader.

Anmäl dig här!

Starta e-handel

13 avsnitt
Öppen

En kurs för dig som vill börja sälja online. Du får lära dig vad som är skillnaden mellan försäljning av produkter respektive tjänster online. Hur du kalkylerar lönsamhet och blir bättre än dina konkurrenter. Vi går igenom det tekniska du behöver ha på plats och förarbetet som krävs för att lyckas. Vi hjälper dig att identifiera din kund, dissekera en e-handel och komma igång med det praktiska – som att marknadsföra, hantera frakt, leveranser och returer.

Anmäl dig här!

Marknadsför din e-handel

14 avsnitt
Öppen

Den här kursen är till för dig som nyligen har startat en e-handel och som nu behöver komma igång ordentligt med din marknadsföring och försäljning. Vi tittar på olika verktyg, såsom sociala medier, sökmotoroptimering, Google Ads och content marketing för att skapa trafik till din e-handel, men också kundbearbetning med nyhetsbrev och SMS. Du får lära dig hur du jobbar med hela kundresan för att få fler och lojalare kunder. Och sist, men inte minst, hur du kan räkna på din e-handel och få insikter med hjälp av Google Analytics och Google Data Studio.

Anmäl dig här!

Redo för nästa steg?

Digitala affärer berör alla företag idag och det handlar inte bara om tekniska lösningar. Vi tror på en digital helhetssyn och genom våra nätverk och program erbjuder vi expertkunskap och kunskapsutbyte i form av exempelvis träffar, föreläsningar och utbildningar. Tillsammans hjälper vi dig ta nästa steg för att digitalisera dina affärer.

Läs mer här

Anmälan e-handelsutbildning

Fyll i nedan formulär för att få tillgång till kurserna.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.