E-handelsutbildning

Anmäl dig nu!

Dags att digitalisera!

Vill du lära dig hur du startar och marknadsför din e-handel, oavsett om du idag har en fysisk butik eller kanske bara en idé! Då har du möjlighet att gå vår e-handelsutbildning. Den är EU-finansierad vilket innebär att den är helt öppen för alla och dessutom helt digital! Fyll i dina kontaktuppgifter längre ner på sidan för att börja digitalisera din handel.

Helt i din egen takt

Du kan ta del av tre delkurser, som samtliga kan genomföras helt på egen hand, i egen takt. De passar de flesta, oavsett om du är helt ny och i startgroparna eller redan har en fysisk handel men vill digitalisera och ta nästa steg. För dig som har startat upp men behöver lite hjälp på traven att nå ut finns även kurser i hur du marknadsför och ökar synligheten för din e-handel.

Du är också välkommen att boka ett personligt idémöte med oss om du vill satsa fullt ut genom att gå med i våra nätverk eller program. Mötet är förutsättningslöst, kostnadsfritt och sker under full sekretess.

Hur funkar det?

Fyll i intresseformuläret för att få tillgång till kurserna.
Gå en eller alla kurser, helt på egen hand.
Börja öka din omsättning och effektivisera arbetet.
Vill du ha mer stöd? Vi och våra nätverk finns alltid här.

Digitalisera din fysiska handel

15 lektioner
Öppen

Denna kurs är till för dig som idag driver en fysisk butik och nu vill skapa en digital närvaro genom att komma igång med e-handel. Du får en introduktion kring hur du ska sälja online och använda dig av olika verktyg, så som sociala medier, Google Ads och Quickbutik. Du får dessutom en introduktion till content marketing och tips från Northern Spirit, som genom sin webbshop gick från noll till en miljon på åtta månader.

Anmäl dig här!

Starta e-handel

9 lektioner
Öppen

En kurs för dig som vill börja sälja online. Vi går igenom det tekniska du behöver ha på plats och förarbetet som krävs för att lyckas. Vi hjälper dig att identifiera din kund, dissekera din e-handel och komma igång med det praktiska.

Anmäl dig här!

Marknadsför din e-handel

9 lektioner
Öppen

Denna kurs är till för dig som nyligen har startat en e-handel och som nu behöver komma igång med din marknadsföring och försäljning. Vi tittar på olika verktyg, så som sociala medier, sökmotoroptimering, Google Ads och content marketing.

Anmäl dig här!

Redo för nästa steg?

Digitala affärer berör alla företag idag och det handlar inte bara om tekniska lösningar. Vi tror på en digital helhetssyn och genom våra nätverk och program erbjuder vi expertkunskap och kunskapsutbyte i form av exempelvis träffar, föreläsningar och utbildningar. Tillsammans hjälper vi dig ta nästa steg för att digitalisera dina affärer.

Läs mer här

Anmälan e-handelsutbildning

Fyll i nedan formulär för att få tillgång till kurserna.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.