Digitala Affärerdagen

Inspiration, kunskap, skratt och värme

För närvarande är det paus med Digitala Affärerdagen. Vi återkommer när omständigheterna tillåter att vi kan träffas i stora grupper igen. Tills dess kan du ta del av våra Digitala Affärer-seminarier som äger rum digitalt en gång i månaden. 

 

Digitala Affärerdagen är regionens största återkommande event om digitalisering – som framförallt handlar om att mötas, lära och att digitalisera för att göra fler affärer!

Dagen har arrangerats i tio år av Kalmar Science Park, Linnéuniversitetet, Handelskammaren och Svensk Digital Handel. Den äger rum i september och samlar allt fler företagare och intressenter. Senaste Digitala Affärer hade över 200 deltagare!

Se programmet för Digitala Affärerdagen 2019 >

Under en hel dag utforskar vi trenderna, den senaste kunskapen, varvat med riktiga case av digitala lyckanden och lärorika misslyckanden. Vi bjuder in experter och talare med  både breda och djupa kunskaper från en mängd områden som påverkar den omställning vi alla är mitt uppe i. Vi för också dialog med deltagarna och uppmuntrar alla att dela sina kunskaper – för vi vet att ni också vet! Utvecklingen går i rasande takt och vi behöver lära av varandra!

 

Filmen visar människor som nätverkar och föreläsare från Digitala Affärerdagen 2018. Inget tal förekommer, bara musik.

 

Få fler vänner och kontakter

Förutom att inspireras av varandra, av de som lyckats och de senaste trenderna, så är det inte minst ett viktigt tillfälle att nätverka och knyta kontakter. Kom, umgås med oss och berika ditt nätverk, dina kunskaper och dina affärer!

Vill du få information om våra event och träffar kan du prenumerera på våra utskick genom att fylla i din e-post här >

Så här tyckte några av deltagarna tidigare år…

”Proffsigt event. Need-to-go-dag!”

”Relevanta och kvalitetssäkrade föreläsare med både lokal anknytning och högsta internationella klass. Aktuellt och viktigt för framtiden.”

”Detta är något man inte får missa som företagare! Det är en otroligt stor möjlighet att ta del av erfarenheter för att sen kunna göra skillnad”

”Man lär sig mycket och man träffar människor som är engagerade i samma område. Det är ett bra sätt att bygga sitt nätverk”

 

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.