IT-nätverket med IT-pub

Välkommen till nätverket där vi delar erfarenheter och tar del av aktuell kunskap om ”allt mellan ett och noll”. Vi träffas på ett avslappnat sätt i olika miljöer – ibland över en pizza och en öl ”hemma” i någon av deltagarnas organisationer. (Just nu ligger IT-puben på is på grund av coronapandemin, men nätverksträffarna fortsätter digitalt).

För företag i sydöstra Sverige

IT-nätverket är till för dig som jobbar med IT och som är intresserad av att träffa andra inom samma bransch för att dela erfarenheter, utveckla ditt företag, ditt arbete och dig själv. Såväl företag, andra organisationer, som Linnéuniversitetets datavetenskap kan vara med. Deltagare från hela sydöstra Sverige välkomnas!

Är du särskilt intresserad av AI? Kolla då även in AI-nätverket >

Syftet med IT-nätverket

– Förnya och fördjupa våra kunskaper genom att bjuda in talare på aktuella teman.
– Vara en mötesplats för erfarenhetsutbyte.
– Hitta lösningar på gemensamma utmaningar som berör alla, typ hur vi attraherar talang och kompetens inom IT till vår region. Eller andra ämnen som vi gemensamt vill ta upp.
– Matchmaking där vi skapar möten mellan IT-bolag, studenter och andra personer med utvecklarkompetens, för framtida rekrytering.
– Så småningom genomföra företagsgemensamma kunduppdrag och event.

Aktiviteter

– Nätverksträffar varannan månad.
– IT-pub som förläggs som en egen aktivitet hos samma värdföretag som nätverksträffen och sker direkt efter nätverksträffen. (Ligger just nu på is på grund av corona).
– Framöver finns planer på en eventuell eventdag för att attrahera utvecklartalang.

Vill du närvara på nästa träff? Då kan du kontakta mig genom att klicka på ”Skicka e-post” till vänster.

/Mats

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.