E-handelsnätverket

Det ska vara enkelt för dig som driver e-handel. Tillsammans med andra e-handlare delar vi med oss av kunskap och erfarenheter till varandra och skapar bättre förutsättningar för e-handeln i Kalmar län – tillsammans skapas vi e-handel i världsklass.

I över 15 år har e-handelsnätverket funnits, gå med du också och bidra till den kollektiva kunskapen om e-handel. Vi träffas i olika format. Fyra till fem gånger om året ses vi i större grupp. Däremellan arrangeras mindre träffar för erfarenhetsutbyte och olika workshops med experter och andra som ligger i framkant. Du kan också gå med i facebook-gruppen ”E-handlare i Kalmar län” skapade av företagen i styrgruppen. Där kan du diskutera dina e-handelsutmaningar eller andra funderingar mellan aktiviteterna. Här finns en länk till facebook-gruppen.

Aktiviteter och ämnen inom e-handelsnätverket

Vi gillar att träffas och dela kunskap och erfarenheter med varandra. Tidigare ämnen som tagits upp är konverteringsoptimering, online marketing, logistik, inköp, e-handelsplattformar, juridik och mycket mer. Vi fokuserar också på att lyfta fram morgondagens trender och påverkansfaktorer exempelvis regulatoriskt och omvärldsläget i stort. Fokus är alltid på hur du kan bli en bättre, effektivare e-handlare.

För dig som sysslar med e-handel

E-handelsnätverket vänder sig till både stora och små e-handlare, primärt i Kalmar län, men även utanför länet. Vi välkomnar alla som aktivt sysslar med e-handel på något sätt. Du kan vara grundare, vd, e-handelschef, marknadschef eller dylikt. Idag inkluderar e-handelsnätverket cirka 80 e-handlare i olika branscher, storleksmässigt allt från fåmansbolag till miljardföretag. Vi samlar också studenter från IHM Business School och Linnéuniversitetet med fokus e-handel/digital försäljning.

Det är kostnadsfritt att vara medlem och som medlem i e-handelsnätverket har du stora möjligheter att påverka vilka ämnen som ska tas upp.

Bli medlem i e-handelsnätverket

Det absolut enklaste är att du skriver upp dig på någon av våra aktiviteter som sker i e-handelsnätverket. Då blir du automatiskt med i nätverket och kan ta del av framtida aktiviteter via epost-utskick. Du hittar våra senaste aktiviteter genom att klicka här.

E-handelsnätverket drivs av medlemmarna

Det är medlemmarna i e-handelsnätverket som sätter agendan och fyra gånger per år samlas styrgruppen och tar fram aktiviteter. Styrgruppen består av följande representanter:

Erik Öjner – Nordicnest.se
Patrik Karlsson – Hatstore.se
Kian Lindholm – 24.se
Malin Brandén – Blombruket.se
Daniel Andersson – Skogstrollen.se
Studerade representant – IHM Business School
Henric Andreasson – Kalmar Science Park

Vill du vara med i styrgruppen och bidra? Skicka ett mail till Henric Andreasson.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.