E-handelsnätverket

Välkommen till e-handelsnätverket! Här skapar vi tillsammans bättre förutsättningar för e-handeln i Kalmar län. Det gör vi genom att träffas i olika format. Fyra-fem gånger om året ses vi i större grupp. Däremellan arrangeras mindre träffar för erfarenhetsutbyte och olika workshops med experter och andra som ligger i framkant. Det finns också möjlighet till individuell rådgivning.

Aktiviteter och frågor som berörs

Exempel på aktiviteter och ämnen som tagits upp i nätverket är konverteringsoptimering, facebookmarknadsföring, framtidens logistiklösningar, erfarenhetsutbyte inför Black Friday och UX-utvärdering med Tobii och Visualix. Som deltagare i nätverket har du stora möjligheter att påverka vilka ämnen som ska tas upp.

För dig som sysslar med e-handel

E-handelsnätverket vänder sig till både stora och små e-handlare, primärt i Kalmar län, men även utanför. Vi välkomnar alla som aktivt sysslar med e-handel på något sätt. Du kan vara grundare, vd, e-handelschef, marknadschef eller dylikt. Idag inkluderar e-handelsnätverket cirka 40 e-handlare i olika branscher. Några av dem är 24.se, Nordic Nest, Outnorth, Runelandhs, Sagro.se, MEDS.se, Electra, Hatstore, Easyfy, Börjes Logistik och många fler.

E-handelsnätverket grundades för cirka 15 år sedan och är en del av klustret Digital Business.

Vill du vara med? Då kan du kontakta mig genom att klicka på ”Skicka e-post” till vänster.

/Ola

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.