Digitalisera affärerna

Boka ett möte

Ettor och nollor sätter tonen

Samhället digitaliseras i en rasande takt. Tjänster, försäljning, kommunikation och nätverk hamnar online. Hur påverkar digitaliseringen dig och din försäljning? Och hur ska du som företagare förbereda dig?

Vi vet att digitaliseringen berör alla företag och att det inte bara handlar om tekniska lösningar. Vi tror på en digital helhetssyn och fokuserar på tre delar:  Den tekniska biten med digitala verktyg och digitala kanaler. På marknadsföringstänket som gör att du tar dig igenom det digitala bruset. Och slutligen på behovet av att skapa en effektiv organisation och ett fungerande team som kan leverera.

Klustret Digital Business

Digital Business är klustret för dig som vill ta ett grepp om och bli ledande inom det digitala. I länet finns det många framgångsrika företag och vårt nätverk samlar många av dessa. Digital Business vänder sig till dig som söker ny kunskap och vill dela erfarenheter med andra utvecklingsintresserade företag. Erfarenheter och utbyten som leder till smartare digitala affärer och nya framtidslösningar. Anslut dig till oss och ta del av ovärderliga kunskaper och kontakter!

Läs mer om Digital Business

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.