Digitala Affärer 2019

1 dag
4 keynotes
20 talare
250 deltagare

Årets Digitala affärerdag hålls för tionde året i rad! Tio år med en makalös utveckling, där digitaliseringen gett oss oanade möjligheter att göra fler och smartare affärer. Vi är mitt i ett teknikskifte som radikalt förändrar våra sätt att arbeta. Därför fokuserar årets konferens på tre avgörande områden i en digital omställning – ledarskap, kommunikation och innovation. Kom och ta del av de senaste trenderna och utforska dem tillsammans med oss.

Boka 25 september i Kalmarsalen nu >

Bli en av de första 100 som anmäler sig och du kan vinna en superfin regnrock från Stutterheim!

På scenen kan du förvänta dig allt från kloka forskare och tekniknördar till erfarna experter och coola doers som alla ger oss sina nycklar till framgång i en digital värld. Årets keynote är inte bara en, utan fyra superinspirerande talare:

  • ALEXANDER STUTTERHEIM – Regnjackemelankolikern som följer sitt hjärtats melodi och erövrar modehusen i Paris och New York.
  • MÄRTHA REHNBERG – Intuitionsteknologen och optimisten som hävdar att vi kan lösa vår tids stora frågor med teknik och intuition.
  • TOBIAS DEGSELL – Kreativitetsexperten som är fena på att se mönster i stora mängder data och hyllad talare, som förklarar så att det går att förstå, hur vi kan använda oss av digitalisering, maskinlärning och blockkedjeteknik.
  • ARVID AXLAND – Upplevelsefilosofen som är expert på att öka värdet på företag och varumärken genom att skapa meningsfulla upplevelser för både kunder och medarbetare.

Läs mer om våra keynotes och alla andra spännande talare i programmet nedan!

Program och föreläsare

07.30 Registrering och kaffe

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.