Digitala Affärer 2018

Årets tema är Digiliving!

Digitaliseringen genomsyrar alla delar av våra liv och erbjuder möjligheter som både är kittlande och skrämmande. Kom och upptäck nya affärsmöjligheter. Simma med delfiner och knyt din fysiska person till det digitala genom att chippa dig. På årets konferens är allt detta möjligt!

Årets keynote – Alexander Pärleros från Framgångspodden!

Årets keynote är supertalangen och superkommunikatören Alexander Pärleros som driver den prisade Framgångspodden, där han för 1,5 miljoner lyssnare varje månad intervjuar framgångsrika personer. Själv har han en, minst sagt, gripande livshistoria och en väg till framgång som började med en problematisk uppväxt i en stockholmsförort… Läs mer om Alexander och de övriga talarna längre ned på sidan. Men se först till att säkra din plats! Förra årets konferens hade 250 deltagare och blev fullbokad långt innan. Så anmäl dig nu!

Anmäl dig här >

Så här tyckte några av deltagarna i fjol…


”Relevanta och kvalitetssäkrade föreläsare med både lokal anknytning och högsta internationella klass.”
”Väl investerade pengar, mycket inspirerande. Så pass att det leder till handling!”
”Man lär sig mycket och man träffar människor som är engagerade i samma område. Det är ett bra sätt att bygga sitt nätverk”
”Proffsigt event. Need-to-go-dag!”

Program och föreläsare

En hel dag med kunskap, möten och inspiration

Under en hel dag, varje år i september, utforskar vi trenderna, den senaste kunskapen, varvat med riktiga hands-on-case att inspireras av. Vi bjuder in experter och talare med  både breda och djupa kunskaper så att vi kan vässa oss och göra ännu fler digitala affärer. Missa inte denna möjlighet till riktigt bra kompetensutveckling, nära dig –  och för hela ditt företag!

Anmäl dig och dina kollegor här >

 

Digitala Affärerdagen arrangeras för nionde året i rad av Kalmar Science Park, Svensk Digital Handel, Handelskammaren och Linnéuniversitetet. Det är ett icke-vinstdrivande event där varenda krona går till att göra nästa Digitala Affärerdag ännu bättre.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.