Boost Chamber – Ambassadörsmaterial

Kampanjmaterial för Boost Chamber

I april är det äntligen dags för vårens Boost Chamber! Som vanligt vill vi nå ut till så många innovativa entreprenörer som möjligt, och med gemensamma insatser kan vi förhoppningsvis nå ut även i din kommun. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att dela detta i dina kanaler kommer därför här en guide som hjälper dig att använda kampanjmaterialet:

Steg 1: Ladda ner kampanjmaterialet

Klicka på den nedladdningsbara länken här nedan för att automatiskt ladda ner allt kampanjmaterial till din dator. I den nedladdade filen hittar du filmer, bilder i olika format och förslag på inläggstexter som är perfekta för att sprida budskapet om Boost Chamber.

Ladda ner ambassadörsmaterial – Boost Chamber våren 2024

Steg 2: Dela på dina sociala medier

  1. Besök din favoritplattform för sociala medier (t.ex. Facebook, Instagram eller LinkedIn).
  2. Skapa ett nytt inlägg och ladda upp den film eller bild som du väljer från kampanjmaterialet.
  3. Använd något av våra förslag på inläggstexter eller skriv en egen kort och engagerande text som beskriver Boost Chamber.
  4. Publicera inlägget på din sida eller dela det i relevanta grupper och nätverk.

Steg 3: Använd i din e-postkommunikation

  1. Om du vill inkludera kampanjmaterial i dina e-postmeddelanden, lägg till länken till en kampanjfilm i ditt mejlutskick eller hänvisa till Boost Chambers landningssida. 
  2. Använd något av våra förslag på inläggstexter eller skriv en kort och engagerande text som beskriver Boost Chamber.

Steg 4: Sprid kampanjmaterialet och engagera ditt nätverk

  1. Uppmuntra dina kollegor och nätverk att använda samma kampanjmaterial. Tillsammans kan vi maximera räckvidd och framgång.
  2. Dela gärna länken till kampanjmaterialet med potentiella ambassadörer, så att ännu fler kan hjälpa oss att öka intresset för Boost Chamber 2024.
All övrig information hittar du här. Tack för ditt engagemang och din hjälp med att lyfta fram och sprida informatiom om Boost Chamber 2024.

Håll koll på när det händer

Prenumerera på våra utskick för att alltid hålla dig uppdaterad och inte missa någon av våra aktiviteter.